Bewegen is de weg naar de oplossing

Doe maar
doe vandaag
dat wat je morgen
zou vergeten

om te doen

Coaching individueel

Individueel wordt de cliënt uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel en oefenvormen. De training of het coaching traject is geheel afgestemd op de hulpvraag. Zelfreflectie van de cliënt is hierbij essentieel, waarbij het zelfvertrouwen wordt vergroot en het meer autonomie heeft.
Contact opnemen
individuele coaching corylus advies

Coaching groepen

Coaching van groepen door de groep fysiek, emotioneel en mentaal uit te dagen door het boksen en de aangeboden spel en oefenvormen. Door de verschillende spel en oefenvormen afgestemd op de hulpvraag en de groep, zal het groepsproces in werking worden gezet waar noodzakelijk.
Contact opnemen
coaching groepen corylus advies

Lifestyle Coaching

Het leven vorm geven vanuit de diepste wensen en verlangens vanuit de optimistische kant van het leven waarbij het werken aan persoonlijke ontwikkeling voorop staat.
Contact opnemen
lifestyle coaching corylus advies

Personal training en coaching

Vaardigheden worden aangeleerd tijdens een training, daarnaast moet de cliënt op zoek naar eigen doelstellingen en op zoek naar nieuwe inzichten volgens onze eigen ontwikkelde methode.
Contact opnemen
personal training en coaching corylus advies

Coaching gezin

Het gezin wordt tijdens de training fysiek, emotioneel en mentaal uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel en oefenvormen. Belangrijke aspecten die continu getraind en geëvalueerd worden zijn:
zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. De gezinstraining van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deze gezinstraining maakt de band tussen ouder en kind sterker.  Ouder, kind en als gezin worden samen in het traject passend en naar wens gecoacht. Het boksen als middel en opvoedend handelen als gezinscoaching is een prachtige combinatie.  Boksend Opvoeden maakt het compleet.
Contact opnemen
coaching gezin corylus advies

Mentale en Fysieke weerbaarheid

Aanleren van duidelijke grenzen in het dagelijkse leven waarbij je duidelijk je eigen grenzen stelt en eigen wensen kenbaar maakt. Weerbaarheid betekent weerstand te kunnen bieden aan bedreigingen waarbij je de vaardigheden hebt om hier tegen weerstand te bieden.
Contact opnemen
mentale en fyzieke weerbaarheid corylus advies