Bewegen is de weg naar de oplossing

Coaching WMO en Jeugd Centraal Gelderland Corylus

Boksend Opvoeden

* Coaching individueel 
Individueel wordt de cliënt uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel en oefenvormen. De training of het coaching traject is geheel afgestemd op de hulpvraag. Zelfreflectie van de cliënt is hierbij essentieel, waarbij het zelfvertrouwen wordt vergroot en het meer autonomie heeft.


* Coaching groepen
Coaching van groepen door de groep fysiek, emotioneel en mentaal uit te dagen door het boksen en de aangeboden spel en oefenvormen.
Door de verschillende spel en oefenvormen afgestemd op de hulpvraag en de groep, zal het groepsproces in werking worden gezet waar noodzakelijk.

* Coaching gezin
Het gezin wordt tijdens de training fysiek, emotioneel en mentaal uitgedaagd door het boksen en de aangeboden spel en oefenvormen. 
Belangrijke aspecten die continu getraind en geëvalueerd worden zijn:
zelfbeheersing, zelfbewustzijn en zelfvertrouwen. De gezinstraining van weerbaarheid gaat samen met de ontwikkeling van positieve sociale vaardigheden. Deze gezinstraining maakt de band tussen ouder en kind sterker.  Ouder, kind en als gezin worden samen in het traject passend en naar wens gecoacht. Het boksen als middel en opvoedend handelen als gezinscoaching is een prachtige combinatie.  Boksend Opvoeden maakt het compleet.

Personal Training en Coaching

* Vaardigheden worden aangeleerd tijdens een training, daarnaast moet de cliënt op zoek naar eigen doelstellingen en op zoek naar nieuwe inzichten volgens onze eigen ontwikkelde methode.

Mentale en Fysieke weerbaarheid

* Aanleren van duidelijke grenzen in het dagelijkse leven waarbij je duidelijk je eigen grenzen stelt en eigen wensen kenbaar maakt.  Weerbaarheid betekent weerstand te kunnen bieden aan bedreigingen waarbij je de vaardigheden hebt om hier tegen weerstand te bieden.

Lifestyle Coaching

* Het leven vorm geven vanuit de diepste wensen en verlangens vanuit de optimistische kant van het leven waarbij het werken aan persoonlijke ontwikkeling voorop staat.


Doe maar
doe vandaag
dat wat je morgen
zou vergeten

om te doen

Intake en Advies Coaching Corylus

Intake en advies

Tijdens het eerste intake gesprek kijken we naar de hulpvraag en bepalen en bespreken we je doelen. Ons doel is te begrijpen wat nodig is, zodat we samen een plan kunnen maken om zonder omweg resultaat te behalen.

24/7 bereikbaar Coaching Corylus

24/7 Support

Iedereen kan een plan maken, wij willen dat je het ook uitvoert. Daarom staan we altijd 24/7 klaar voor onze opdrachtgevers en cliënten, onder welke omstandigheden dan ook.

no-nonsense resulaatgericht coaching Corylus Advies

100% Resultaat gericht

Onze bijzondere groep van  Coaches zijn mensen met levenservaring, (ex)sporters en ervaringsdeskundigen. We combineren jaren ervaring met frisse ideeën om uitdagingen aan te gaan en je te helpen voor de rest van je leven.